logo klein

 

Het doel van de werkgroep is de kinderen van groep 4, samen met de kinderen uit Spanbroek en de Weere,  voor te bereiden op de Eerste Heilige Communie.

Als voorbereiding op de Eerste Heilige Communie wordt er een bijeenkomst voor de ouders georganiseerd. Tijdens deze avond wordt door pastor Anne-Marie van Straaten verteld over de Eucharistie en er wordt verteld hoe de begeleiding van de kinderen zal zijn, evenals de gehele praktische gang van zaken.

De kinderen worden voorbereid met behulp van een projectboek door pastor Anne-Marie. In verschillende bijeenkomsten werken zij toe naar de voorstelviering en de Eerste Heilige Communie.

De werkgroep ondersteund pastor Anne-Marie van Straaten bij de voorbereidingen en de vieringen.

Contactpersoon: Monique van Diepen  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beste ouders,

De werkgroep Eerste Heilige Communie is weer volop bezig met de voorbereidingen. De ouders van groep 4 van de scholen in Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek en De Weere hebben reeds een uitnodiging ontvangen of zijn benaderd om hun kinderen mee te laten doen.

Wij willen echter de kinderen die niet in Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek en De Weere naar school gaan en wel hun Eerste Heilige Communie willen doen, de gelegenheid geven om dit samen met ons voor te bereiden. Deze voorbereidingen vinden thuis en in de kerk plaats.

Mocht uw kind mee willen doen, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van u kind, adres, telefoonnummer en een mail adres.

Met enthousiaste groet,

Werkgroep Eerste Heilige Communie

Hoogwoud, Spanbroek en De Weere