logo klein

 

Aanmelden:

Bruidspaar meldt zich aan bij de pastor (Pastoor Bert Glorie    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bij het secretariaat en er wordt een aanmeldingsformulier ingevuld. Het origineel blijft op het secretariaat, het bruidspaar krijgt een kopie en er gaat een kopie naar de contactpersoon van de groep huwelijksvoorbereiding.
Secretariaat verwijst naar Pastor en Werkgroep huwelijksvoorbereiding.
Men krijgt bij de aanmelding een formulier van de werkgroep huwelijksvoorbereiding met het verzoek om zo snel mogelijk contact op te nemen met de contactpersoon.
Werkgroep werkt voor de regio “De Kaag”.

Eerste bijeenkomst met de Pastor:
Tijdens de eerste bijeenkomst komt, na een wat uitgebreide kennismaking, de organisatie van het kerkelijk huwelijk ter sprake. Dit vindt plaats ongeveer 6 weken voor het huwelijk.
Aan de orde komen:
*    aanvraag van de doopbewijzen
*    afspraak datum ondertrouw
*    Liturgie: zelf boekjes maken? Zo ja, dan materiaal meegeven. Alvorens de boekjes gedrukt worden, is het raadzaam eerst een concept aan de Pastor ter inzage te geven. Maakt het as. Bruidspaar niet zelf een boekje, dan hebben wij een standaard boekje waarin ook keuzemogelijkheden staan.
*    welk koor zingt:    Als het dameskoor zingt verwijzen naar Mevr. Dora Maas, A. van Beierenstr. 21, tel: 353075. Ook als het  Salezikoor zingt verwijzen naar Mevr. Dora Maas
*    Onkosten: Als één van de kerkkoren zingt € 250,00, huwelijksmis zonder koor is € 200,00.